Ravintola Mauritz

Ruokalista

LOUNAS VIIKKO 48 - Arkisin KLO. 11-14

KAKSI RUOKALAJIA / KOLME RUOKALAJIA

25€ / 29€

BATAATTIKEITTO L G
KYLMÄSAVULOHI - SALAATTI L G
POSSUN NISKAA JA PERUNAKRATIINI L G
TAIMENTA, PEERUNAMUUSSIA JA VALKOVIINI-KRMAKASTIKE L G
LINSSIRAGU JA PAAHDETTUA SELLERIÄ L G (SAA VGN)
BROWNIE JA VANILIJA-JÄÄTELÖÄ L

Bar food and more to share

CHEESE SELECTION OF THE WEEK

12€

CHARCUTERIE

18€

BURRATA SALAATTI - PESTOA

13 - 19€

OLIIVIT (MARINATED OLIVES)

6€

PAAHDETTUA KUKKAKAALIA JA FETAA (ROASTED CAULIFLOWER AND FETA)

8€

RANUT (PORTION OF FRIES)

6€

ALKU - STARTERS

MAA-ARTISOKKA KEITTO L G ( SAA VGN)
Jerusalem artichoke soup L G ( VGN upon request )

12€

TOMAATTI JA SIPULI TARTE TATIN VGN
Tomato and onion tarte tatin VGN

13€

VUOHENJUUSTOSALAATTI, PAAHDETTUA PUNAJUURTA G
Goat cheese salad, roasted beetroot G

13 - 19€

LOHIPASTRAMI, FENKOLIA JA SINAPPIKERMAAVIILI L G
Salmon pastrami fennel and mustard sour cream L G

13€

TARTAR NAUDAN SISÄFILEESTÄ, PAISTETTUJA KAPRIKSIA L G
Beef tenderloin tartare, fried capers L G

14€

PÄÄ - MAINS

METSÄSIENIRISOTTO L G (SAA VGN)
Forest mushroom Risotto L G (VGN upon request)

24€

SIIKA, KANTTARELLIKASTIKE JA TILLI-PERUNA L G
White fish with Chanterelles sauce and potatoes L G

28€

NAUDAN SISÄFILE, PUNAVIINIKASTIKE, RANUT L G
Beef tenderloin, red wine sauce, fries L G

36€

TOULOUSEN MAKKARA, BELUGA-LINSSIRAGU, KUKKAKAALI, FETA L G
Sausage from Toulouse and Beluga Lentils ragout, cauliflower, Feta L G

24€

JÄLKIRUOAT - DESSERTS

PÄIVÄN JÄÄTELÖITÄ L G (Saa VGN)
Ice cream flavours of the day L G ( VGN upon request)

10€

SUKLAA GANACHE L G
Chocolate Ganache L G

10€

CRÈME BRULEE JA MUSTIKKAA L G
Crème brulée and blueberry L G

13€

JUUSTOLAUTANEN
Cheese selection.

12€

L : LAKTOOSITON/LACTOSE FREE – G : GLUTEENITON / GLUTEN FREE – M : MAIDOTON / MILK FREE – VGN : VEGAANINEN / VEGAN

HENKILÖKUNNALTA LISÄTIETOJA ALLERGEENEISTA

Menu Yvonne 40€

TOMAATTI JA SIPULI TARTE TATIN
Tomato and onion tarte tatin.
METSÄSIENIRISOTTO
Forest mushroom Risotto.
SUKLAA GANACHE
Chocolate Ganache.

Menu Katariina 45€

Maa-artisokka keitto
Jerusalem artichoke soup
TOULOUSEN MAKKARA, BELUGA-LINSSIRAGU, KUKKAKAALI, FETA
Sausage from Toulouse and Beluga Lentils ragout, cauliflower, feta.
CRÈME BRULEE JA MUSTIKKAA
Crème brulée and blueberry.

Menu Mauritz 50€

LOHIPASTRAMI, FENKOLI, SINAPPIKERMAAVIILI
Salmon pastrami fennel and mustard sour cream.
SIIKA, KANTTARELLIKASTIKE JA TILLI-PERUNA
White fish with Chanterelles sauce and potatoes.
PÄIVÄN JÄÄTELÖITÄ
Ice cream flavours of the day.

MENU KREIVI 75€

CHEFS MENU - 6 RUOKALAJIA - CHEFS MENU 6 COURSES

L = laktoositon/lactose free G = gluteeniton/gluten free M = maidoton/milk free VGN = vegaaninen/vegan

Henkilökunnalta lisätietoja allergeeneista

Vieritä ylös