Ravintola Mauritz

À la Carte ...

LOUNAS VIIKKO 17
Arkisin 11:00-15:00 (MA-PE)

° KURPITSAkeitto (Gl)
° feta ja oliivit salaATTI (GL)
*******
° kuha .kermainen rakuna-dijon kastike
puikulamuusi .juureksia (gl)
° maisikananrintaa .SAUCE SUPRÊME
yrttikasviksia . Ranut (Gl)
° tomaatti mozzarella
cannelonit .RUCOLA (l)
*******
° veriappelsiinin posset .MARJOJA (GL)

1 PÄÄ RUOKA 20.00
2 RUOKALAJIA 29.00
3 RUOKALAJIA 34.00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut Elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Bar food and more to share...

CHEESE SELECTION OF THE WEEK

14€

OLIIVIT (MARINATED OLIVES)

7€

RANUT (PORTION OF FRIES)

7€

les entrees

RANSKALAINEN SIPULIKEITTO
french onion soup (LV SAA G)

13€

MAURITZIN LOHI PASTRAMI
Salmon Pastrami (LG )

15,50€

KASVISTARTAR- TRYFFELIMAJONEESIA
Vegetable Tartar, truffle mayonnaise (LV)

14€

TARTAR NAUDAN SISÄFIEESTÄ
Beef Tenderloin tartar (MG)

16€

ETANAT PERSILLADE - GRUYÈRE JUUSTOA
Snails in persillade with gruyére cheese (VLG)

15€

SINISIMPUKAT à LA MARINIèRE
White Wine Mussles (LG)

16.50€



Nos SALADES :
ROQUEFORT "AOP" SALAATTI - PÄÄRYNÄÄ - PEKONI
Roquefort Salad - Pear - Speck (G)

15.50€

LOHISALAATTI "COMME UNE NIÇOISE" ...MUNAT - HARICOT PAPUT
Salmon Salad in Niçoise style ... eggs and haricot beens (LG)

16.00€

KANA SALAATTI - YRTTI MARINOITUJA KASVIKSIA
Portion de ftites (MG)

16.00€

les plats :

SKREI CONFIT - LEHTIKAALI STOEMP - RUUSUKAALI - SIITRUNA VELOUTE
skrei confir - kale stoemp - brussels sprout - lemon velouté sauce (LG)

34.00€

NOKKOS-PARSARISOTTO PAAHDETTUA PARSAA
nettle aspargus risotto (VG saa L)

26.00€

NAUDAN SISÄFILE - PIPPURIKASTIKE - HAUDUTETTUA PORKKANAA - FRITES
beef tenderloin - pepper sauce - glaced carrots and fries ( LG )

39.00€

PORONPOTKAA - PUIKULAMUUSI - BORDELAISE KASTIKE - PANCETTA
reindeer shank - mached puikula - bordelaise sauce - pancetta - root veges ( LG )

32.00€

Les DESSERTS

SUKLAA-FONDANT - VANILJAJÄÄTELÖÄ - SAKSANPÄHKINÄÄ
Chocolate Fondant - vanilla ice cream - walnuts (L)

13€

CRÈME BRULÉE - TALVIPÄÄRYNÄ BURNOISE - APPELSSIINIKOMPOTTI
Crème Brulée - winter pear burnoise, orange compote (LG)

14€

HAUDUTETTUA PÄÄRYNÄÄ - SITRUS SORBE -KAURA VAAHTOA
Poached pear, citrus sorbet, cinnamon oat cream (VGN)

14€

PÄIVÄN JÄÄTELÖ JA MARJOJA L G
ICE CREAM OF THE DAY L G

11€

JUUSTOVALIKOIMA L G
Cheese selection L G

14€

L : LAKTOOSITON/LACTOSE FREE – G : GLUTEENITON / GLUTEN FREE – M : MAIDOTON / MILK FREE – VGN : VEGAANINEN / VEGAN

HENKILÖKUNNALTA LISÄTIETOJA ALLERGEENEISTA

Menu Yvonne 49€

Kasvis TARTAR
*******************
Nokkos Parsa RISOTTO
*******************
HAUDUTETTTUA PÄÄRYNÄÄ

Menu Katariina 54€

ransakalainen sipuli Keitto
*****************
poronpotkaa - bordelaise kastike
*****************
päivän jäätelö

Menu Mauritz 58€

LOHI PASTRAMI
*****************
SKREI CONFIT
*****************
CREME BRULEE

MENU KREIVI 85€

CHEFS MENU - 6 RUOKALAJIA - CHEFS MENU 6 COURSES

L = laktoositon/lactose free G = gluteeniton/gluten free M = maidoton/milk free VGN = vegaaninen/vegan

Henkilökunnalta lisätietoja allergeeneista

Scroll to Top
Vieritä ylös